Gelijk aan de slag:
Login met uw account:
Documenten samenvoegen en omzetten
naar PDF of PDF/A, ook voor E-Mails
één licentie voor al uw medewerkers
Koppel uw Systeem met PDFen
PDFen facebook icon
PDFen linkedin icon
PDFen Google+ icon

Meerdere bestanden samenvoegen in één PDF bestand

Direct bestanden omzetten en samenvoegen naar één PDF?
meldt u dan aan en ga direct aan de slag!

PDFen is dé online tool die meerdere bestanden gratis kan samenvoegen in één PDF bestand. U kunt al uw bestanden uploaden en vervolgens hoeft u enkel de documenten in de gewenste volgorde te slepen. Wij zetten uw bestanden daarna om naar PDF formaat! Het werkt gemakkelijk en snel! Probeer het dus direct.

Verschillende type bestanden samenvoegen in één PDF

Simpel bestanden samenvoegen

Geen idee hoe u bestanden kan samenvoegen in één bestand? Geen probleem! PDFen helpt u gemakkelijk en snel op weg! Maar er zijn natuurlijk veel verschillende redenen om uw bestanden te ordenen, te converteren of samen te voegen in een PDF of PDF/A. Veel van deze voordelen heeft PDFen voor u op een rijtje gezet in 'Waarom bestanden samenvoegen?'. Het belangrijkste is dat u met PDFen meerdere documenten snel kan samenvoegen in één bestand om deze documenten gemakkelijk te verspreiden en te archiveren. Het is ook veel overzichtelijker voor de ontvanger van uw e-mail wanneer deze persoon maar één document als bijlage ontvangt. PDFen maakt het nog gemakkelijker door er zelfs een voorblad en bladwijzers aan toe te voegen, zodat de documenten die zijn samengevoegd in één PDF ook gemakkelijk te overzien zijn op een laptop, Ipad of smartphone.

Hoe kunt u snel meerdere bestanden samenvoegen in één PDF?

Upload, Kies opmaak, Rangschik en download PDFMet PDFen kunt u in vier gemakkelijke stappen uw documenten samenvoegen in één PDF.

  1. Upload uw bestanden
  2. Kies uw opmaak
  3. Rangschik uw bestanden in de door u gewenste volgorde
  4. Download uw PDF!

Na deze stappen zijn uw bestanden samengevoegd en kunt u het samengevoegde PDF bestand downloaden. U zult zien hoe gemakkelijk het is om meerdere bestanden samen te voegen in één PDF bestand.


Probeert u het gerust direct gratis uit! Wilt u eerst nog meer informatie, lees dan rustig het artikel 'Hoe werkt PDFen?'

Welke bestanden kunnen er worden samengevoegd?

Met PDFen kunt u bijna alle type bestanden samenvoegen in één overzichtelijk PDF bestand. Meer uitleg over welke verschillende type bestanden PDFen voor u kan converteren naar PDF en / of kan samenvoegen in één PDF document leest u in 'Wat kan PDFen converteren naar PDF?'.

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit of heeft u specifieke vragen wat betreft het converteren of het samenvoegen van meerdere bestanden naar één document. Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag op weg!