Veilig en betrouwbaar

Veilig en betrouwbaarVeiligheid en betrouwbaarheid staan bij PDFen centraal. Wij snappen heel goed, dat u niet wilt dat onbevoegden bij uw documenten kunnen. PDFen besteed veel aandacht aan het zo goed mogelijk beschermen van uw gegevens en zorgt er ook voor dat u veilig bestanden kunt delen.

 

Pdf bestand beveiligd opgeslagen

Nadat PDFen een pdf-bestand voor u heeft gemaakt wordt het direct beveiligd (encrypted) opgeslagen met behulp van het wachtwoord* waarmee u ingelogd bent op www.pdfen.nl. Omdat wij uw ingevoerde wachtwoord niet opslaan bent u de enige die bij uw bestanden kan en die bepaalt wie via de geheime link toegang heeft tot uw bestanden. Op deze manier is het voor onbevoegden, zelfs voor het PDFen team, vrijwel onmogelijk om uw bestanden te openen. Mocht u vragen hierover hebben, neemt u dan gerust contact met ons op.

Weg = weg

Als u in PDFen een bestand verwijdert, dan is dat bestand niet meer beschikbaar op de server. Wij kunnen dit dan ook niet meer voor u terug halen.*

De bestanden die u heeft geupload worden standaard na u bent uitgelogd binnen enkele uren verwijderd.

PDFen gebruikt altijd een beveiligde verbinding (TLS, HTTPS)

PDFen werkt uitsluitend met beveiligde verbindingen zoals HTTPS. Gegevens gaan dus altijd versleuteld over het internet.

PDFen wordt gehost in Nederland

PDFen heeft haar servers gehost bij een Nederlandse partij. Een van de redenen hiervan is, dat PDFen daarom niet valt onder de Amerikaanse Patriot act.

Daarnaast weten wij waar onze data staat en kennen wij de mensen achter deze hosting partij.

Actieve monitoring gedrag server

Er lopen scripts die het gedrag op onze server in de gaten houden. Bij afwijkend gedrag krijgt onze support afdeling een waarschuwing en wordt er direct gekeken of er iets aan de hand is.

Geheime link om de pdf te delen

Zodra uw PDFen document klaar is, ontvangt u een geheime link. Deze link naar het PDFen bestand kunt u vervolgens delen met andere personen. Zij hebben geen account bij PDFen nodig om uw document te kunnen gebruiken. Zo bepaalt u zelf wie toegang krijgt tot uw pdf. Deze link wordt opgeslagen in "mijn bestanden" zodat uw hem op een later moment nog een keer kunt gebruiken.

Mocht u het uit veiligheidsoverwegingen niet wenselijk vinden dat de link via e-mail wordt verstuurd, dan kunt u dat bij "Mijn voorkeuren" instellen als u bent ingelogd (nadat u zich aangemeld heeft).

Pdf beveiligen met uw eigen wachtwoord

Bij stap 3 van PDFen heeft u de mogelijkheid om uw te genereren pdf te beveiligen met een eigen wachtwoord. PDFen zal direct na het genereren van uw pdf het document beveiligen met dit wachtwoord. In het vervolg zal u, bij het openen van de pdf, gevraagd worden naar het wachtwoord. Dit is ook het geval als u de pdf lokaal (op uw pc, ipad etc) heeft opgeslagen.

 

* Alleen voor een mogelijke server crash bewaren wij een backup, maar ook die zal na enige tijd zijn verdwenen.

 

Back to Top