ZIP bestand eenvoudig omzetten naar één of losse PDF bestanden

Met PDFen heeft u de mogelijkheid om ook zip bestanden te uploaden en om te zetten naar PDF. Heeft u bestanden in meerdere mappen die u overzichtelijk in één PDF bestand wilt hebben? Dan is deze tool de ideale oplossing!

Zip bestanden omzetten naar PDF

Waarom zijn zip bestanden handig?

Zip bestanden hebben een aantal voordelen. Allereerst kan een zip bestand alle mogelijke bestandstypen bevatten en dus kunnen er verschillende bestanden en mappen worden samengevoegd in één gecomprimeerde map (je zip bestand). Daarnaast neemt een zip bestand minder ruimte in beslag dan alle losse bestanden en mappen bij elkaar opgeteld. Dit is bijvoorbeeld erg handig als je meerdere mappen en bestanden tegelijk wilt verzenden. Met onze nieuwste functionaliteit hoeft u dus niet één voor één verschillende bestanden en mappen te selecteren voordat u ze tegelijk om kunt zetten naar PDF, maar u hoeft enkel een zip bestand te creëren en deze te converteren met onze online converter.

Hoe creëert u een zip bestand?

Een zip bestand is gemakkelijk om zelf te maken. U hoeft alleen verschillende mappen of bestanden te selecteren, op de rechtermuisknop te klikken en dan de optie 'kopiëren naar - Gecomprimeerde (gezipte) map' te kiezen. Uw zip bestand zal in dezelfde map worden opgeslagen als de map waar u zich op dat moment in bevindt.

Zip bestand creëren

Zet uw zip bestand om naar PDF

Nadat u uw zip bestand heeft gemaakt, is het zeer eenvoudig om hem om te zetten naar PDF met PDFen. Hoe u dit kunt doen is beschreven in Hoe werkt PDFen? Uw zip bestand wordt uitgepakt en omgezet door PDFen en u heeft alle bestanden overzichtelijk in één of meerdere PDF bestanden. De structuur van uw zip bestanden wordt helaas nog niet altijd behouden, maar hier wordt aan gewerkt.

 

 

 

Back to Top